Рон Десантис обяви кандидатурата си за президент на САЩ през 2024

...
Рон Десантис обяви кандидатурата си за президент на САЩ през 2024
Коментари Харесай

Рон Десантис обяви кандидатурата си за президент на САЩ. В интервю с Илон Мъск и множество гличове

Рон Десантис разгласи кандидатурата си за президент на Съединени американски щати през 2024 година Но това не бе блестящото начало, на което губернаторът на Флорида се е надявал.

Повечето кандидат-президенти избират студиото на другарски надъхан ток шоу водещ, с цел да разкрият желанието си " да се преборят за душата на Америка " или " да я създадат велика още веднъж ". Други просто пускат малко видео в обществените мрежи - както Джо Байдън преди месец.

Но щабът на Десантис имаше по-оригинална концепция: интервю с новия любим на републиканците Илон Мъск онлайн в " Туитър ", възползвайки се от така наречен Twitter Space - формат за аудио-визуални диалози. Изпълнението обаче се оказа повече от криво-ляво: хиляди слушатели трябваше да изтърпят голям брой софтуерни " гличове ", придружени от над 20 минути мълчание, покашляния и нервни извинения на Мъск.

В даден миг Десантис даже напусна виртуалната среща, за да се свърже още веднъж с вярата да се оправи връзката. Накрая въпреки всичко си дойдохме на приказката: 

" Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати, с цел да управлявам нашето огромно американско завръщане. Знаем, че страната ни върви в неверна посока. Виждаме го със личните си очи. И го усещаме в костите си ", сподели той.

Folks: We can now all relive Ron DeSantis` humiliating failure to launch! Watch as DeSantis, Elon Musk, and David Sacks struggle to get Twitter Spaces to work in their initial 20+ minute attempt.
— MeidasTouch (@MeidasTouch)

Десантис е считан за най-силния противник на Тръмп в Републиканската партия. Затова някогашният президент не му елементарни и разгласява на платформата си Truth Social генерирано от изкуствен интелект изявление в " Туитър ", в което с изключение на Десантис и Мъск участват Джордж Сорос, Дик Чейни, Адолф Хитлер, Дяволът и ФБР.

Y’all - I’m dying????
Trump is on one!????????????

Check this shit out:

• Elon Musk
• Ron DeSantis
• George Soros
• Klaus Schwab
• Dick Cheney
• Adolph Hitler
• The Devil
• FBI
— Emily (@Emme0703)  
Губернаторът на Флорида е изправен пред въпросителни, свързани с крайнодясната му политика, с неналичието му на харизма (особено спрямо Тръмп) и с непостижимата на пръв взор задача да се пребори за лидерска позиция в партия, завладяна от радикални " тръмписти ". Въпреки това той предизвивка забележителен интерес измежду гласоподавателите, които ще гласоподават на първичните избори на Републиканската партия, представяйки се като по-млада и " по-избираема " версия на 76-годишния някогашен президент - самостоятелните и умерените гласоподаватели, които нормално вземат решение резултата от президентските избори, са по-благосклонни към Десантис, в сравнение с към Тръмп.

За републиканската номинация Рон Десантис ще си съперничи с персони като някогашната посланичка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, сенатора Тим Скот от Южна Каролина, някогашния губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън и бизнесмена в областта на биотехнологиите Вивек Рамасвами. Бившият вицепрезидент Майк Пенс също е считан за евентуален кандидат, само че към момента не е оповестил кандидатурата си.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР